Cayetano Heredia University Tuna: 60 years of culture and tradition

Authors

  • Eduardo Saponara Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, EE. UU.
  • Juan Miyahira Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú. https://orcid.org/0000-0002-8626-7325

DOI:

https://doi.org/10.20453/ah.v68i1.6666

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biographies

Eduardo Saponara, Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, EE. UU.

            

Juan Miyahira, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú.

         

References

Asencio, R. (s. f.). Historia y orígenes de la tuna. Tuna Universitatis Ovetensis. https://www.unioviedo.es/tuna/?page_id=40

Benllochpiquer, V. L. (2015, 9 de diciembre). Historia de la tuna del poncho rojo. Tiempo de Tunas. https://tiempodetunas.blogspot.com

Miyahira, J. (2006). Cuarenta años de la Tuna Universitaria Cayetano Heredia. En Universidad Peruana Cayetano Heredia. XLV Aniversario (pp. 436-438).

Real Academia Española. (2025). Tuno. Diccionario de la Lengua Española. https://dle.rae.es/tuno

Saponara, E. (2015, 9 de diciembre). La primera tuna del Perú y precursora de la Tuna de la Universidad Cayetano Heredia. Tiempo de Tunas. https://tiempodetunas.blogspot.com/p/origen-de-las-tunas.html

Published

2025-06-30

How to Cite

Saponara, E., & Miyahira, J. (2025). Cayetano Heredia University Tuna: 60 years of culture and tradition. Acta Herediana, 68(1), 87–92. https://doi.org/10.20453/ah.v68i1.6666

Issue

Section

ALMA MATER